کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765796612 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319371 | نظرات: 38025
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

فرمول جست‌وجوی گوگل تغییر می‌کند

گوگل قصد دارد در آینده معنی واژه یا عبارت مورد جستجو را بهتر "بفهمد" و تشخیص دهد که منظور کاربر از جستجو به دنبال "جگوار" خودروست یا حیوان. فهمی که اپل هم با اپلیکیشن "سیری" به دنبالش است.

وقتی در موتور جستجوگر گوگل کلیدواژه یا عبارتی وارد می‌کنید، نتیجه‌ی جستجوی گوگل برای شما فهرست کردن هزاران یا حتی میلیون‌ها صفحه‌ در کمتر از یک ثانیه است. موتورهای جستجوگر آنلاین در هنگام پاسخگویی به پرسش طرح شده در پایگاه داده‌های خود و نه در تمامی وب، به جستجو می‌پردازند و در مدتی کوتاه مجموعه‌ای عظیم از لینک‌ها را پیدا می‌کنند و به کاربر ارائه می‌دهند.
البته درصد بسیار بالایی از هزاران صفحه‌ای که این موتورهای جستجوگر برای شما لیست می‌کنند ربطی به آنچه که شما در پی‌اش بوده‌اید ندارد.
حالا گوگل قصد دارد با تغییر فرمول جستجوی خود بزرگ‌ترین تغییر تاریخ این کمپانی را رقم بزند. روز پنجشنبه (۱۵ مارس)، روزنامه‌ی وال استریت ژورنال با استناد به گفته‌های یکی از کارکنان این کمپانی اینترنتی می‌نویسد، که موتور جستجوی آنلاین گوگل قرار است در آینده واقعا ‌پاسخ پرسش‌ها را به کاربران ارائه دهد. این به این معناست که در آینده پاسخ گوگل به پرسش "رئیس جمهور آمریکا کیست؟" پاسخ مستقیم و ارائه لینک‌هایی باشد که با نام رئیس جمهور کنونی آمریکا یعنی اوباما پیوند دارند.
اپل هم پیش از این با اپلیکیشن "سیری" خود که نخستین بار در آی‌فون 4S ارائه شد، امکان طرح پرسش و ارائه‌ی پاسخ هوشمندانه به کاربر را فراهم کرده بود
به گزارش جذاب نیوز به نقل از دویچه وله ، علاوه بر این گوگل همچنین قصد دارد "جستجوی سمانتیک" خود را هم بهبود بخشد. در "وب سمانتیک" گفته می‌شود که همه‌ی اطلاعات در اینترنت به هم مرتبط‌اند و به داده‌ها نه به صورت گسسته که به صورت پیوسته و مرتبط نگاه می‌شود. طرح "جستجوی سمانتیک" توسط گوگل به این معناست که این موتور جستجو تلاش می‌کند معنای کلمات و عبارات جستجو را «بفهمد». به این ترتیب که از جستجوهای پیشین کاربر پی به علاقه‌های او می‌برد. برای مثال با وارد کردن واژه‌ی "جگوار"، گوگل قادر خواهد بود بفهمد که آیا منظور کاربر "حیوان" (یوزپلنگ) است یا "خودرو". بر پایه‌ی گزارش "وال استریت ژورنال" با بهبود جستجوی سمانتیک گوگل پیش بینی می‌شود که نتیجه‌ی ۲۰ درصد از جستجوهای گوگلی پاسخ‌های مرتبط باشد.

** جستجوی هوشمند گوگل، تهدیدی برای رقیبان؟
گوگل سا‌لهاست که در زمینه‌ی جستجوی آنلاین در کشورهای بسیاری مثل آمریکا یکه‌تاز میدان است. حالا این موتور جستجوی آنلاین با ایده‌ی جدید خود یعنی سنجش پرسش‌ها و پاسخ هوشمندانه به کاربران، به رقابت با دیگر غول جهان تکنولوژی یعنی "اپل" برخاسته است.

** ماشین‌های جستجوی آنلاین با مغز ما چه می‌کنند؟
با ارایه آی‌فون ۴ اس شرکت اپل و فیچر Siri بر آن، پروژه هر چه سریع‌تر قادر ساختن کاربر برای مکالمه با کامپیوتر کلید خورد. این امکان مدیون شخصی‌تر شدن اطلاعاتی‌ست که گوشی‌ هوشمند می‌تواند از کاربر داشته باشد.
اپل هم پیش از این با اپلیکیشن "سیری" خود که نخستین بار در آی‌فون 4S ارائه شد، امکان طرح پرسش و ارائه‌ی پاسخ هوشمندانه به کاربر را فراهم کرده بود. برای مثال "سیری" پاسخ پرسش‌هایی از این دست که «آیا امروز در برلین به چتر احتیاج دارم؟» یا «وضعیت سهام اپل امروز چگونه است؟» را می‌داند. یافتن پرسش‌ها هم با سنجش داد‌های بورس و هواشناسی انجام می‌گیرد. اما برای جستجوهای کلاسیک "سیری" خود به پایگاه داده‌های گوگل محتاج است.
اما "بینگ" موتور جستجوی آنلاین مایکروسافت هم رفته رفته به جای فقط فهرست کردن لینک‌ها، به کاربر پاسخ "درست" می‌دهد. به این مجموعه باید فیس‌بوک را هم افزود. شبکه‌ی اجتماعی‌ای با ۸۵۰ میلیون عضو که به گنجینه‌ی عظیمی از داده‌ها درباره‌ی اعضای خود دسترسی دارد. داده‌هایی که می‌توان برای ارائه‌ی "پلسخ‌های منطبق با نیاز" از سنجش آنها استفاده کرد. بیشترین همکاری فیس‌بوک در این میان با موتور جستجوگر "بینگ" است و نه گوگل.
باید منتظر ماند و درباره‌ی دقت پاسخ‌های هوشمند و تاثیر آن بر سهم گوگل در بازار جستجوهای آنلاین در آینده قضاوت کرد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8321 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: news.parseek.com تاریخ خبر: 1390/12/28 تعداد مشاهده: 1779
سافت گذر
نظرات بینندگان

ADL 1390/12/29 06:25
ین انقلابی دیگر در عرصه وب خواهد بود به طوری که بعد از تحقق آن وضعیت فعلی به جستجوی سنتی قلمداد خواهد شد.
دنیا هر روز ،به روز می شود اما ما کجا؟ما سمت پیشرفتمان به ناکجاآباد است.امید.وارم شرایطی پیش بیاید تا ایران با توجه به توانایی های که فرزندانش دارد بتواند حضور کامل و مستقیمی در عرصه های بین المللی برای رقابت داشته باشد.